Opening Campus Eemsdelta

De officiƫle opening van Campus Eemsdelta werd gevierd op 1 juni met genodigden en op 3 juni met de regio. Een mooie productie, waar we vanaf begin tot eind bij betrokken waren.

Zo bedachten we de titel voor het event (CAMPUS AAN), en konden we dit doorvoeren in de openingshandeling, waarbij op symbolische wijze de grote op maat gemaakte lichtletter van het logo aan werd gezet. De cirkel met de verbindingen werd door de diverse betrokkenen gelegd en met hulp van de leerlingen lukte het de laatste verbinding ook te maken! Een knallende act met dans en muziek volgde en dit was gelijk de aftrap voor nog 2 feestelijke dagen voor de campus in Appingedam.

Op zaterdag werd de opening gevierd met de regio. Inwoners waren welkom om de toekomst te ontdekken. Men werd welkom geheten door leerlingen die QR code koekjes uitdeelden, je kon met VR de toekomst van het gebied ontdekken, je kon live meevliegen met een drone, genieten van live muziek, theater of je verwonderen over tal van technische mogelijkheden.

© Vier Organiseert 2024