Interactieve online event-locatie

Geen live event, maar toch de beleving van een echte locatie waar je kunt ontdekken en waar interactie mogelijk is? Vier maakt het mogelijk, door het creëren van een op maat gemaakte online omgeving. Een ruimte met volop ingebouwde interactieve mogelijkheden.

De bezoekers van het event komen in een virtuele wereld, maar wel één die uiteraard verrassend en stijlvol is ingericht! Zo blijft het leuk voor de online bezoekers van uw event en kunt u contact maken, kunnen de bezoekers onderling contact maken en zijn er ook mogelijkheden voor muziek & entertainment.

Allereerst maken we samen met de klant een plan (doel van het event, inhoud, programma). Vervolgens bouwen we een virtuele ruimte, waarbij uiteraard aandacht is voor de sfeer! Hierin is alles mogelijk: een buitenruimte, een binnenruimte, een industriële locatie of bijvoorbeeld een 3d visualisatie van een nieuw te bouwen complex. In de ruimte worden afhankelijk van het programma verschillende interactieve opties ingebouwd, zoals de mogelijkheid om via een live verbinding contact te maken en het bekijken van video of audio content.

Een voorbeeld ruimte (welke afhankelijk van het programma extra sfeervol ingericht kan worden) is te bezoeken via:

Virtuele Event Locatie (demo) 

Benieuwd wat Vier voor uw online-event kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

© Vier Organiseert 2021
Webontwikkeling: Convident