Merk & identiteit tot leven brengen!

Om gezien te worden, moet u zichtbaar zijn. Vier organiseert evenementen waarbij uw bedrijf, merk of product centraal staat. Waar u de verbinding vindt met uw doelgroep en waar waardevolle relaties ontstaan.

Onze werkwijze draait om ontzorgen. Hierbij hoeft u niet na te denken over het draaiboek, de locatie, leveranciers of styling. Wij regelen deze zaken voor u, of schakelen ons netwerk in. Met een sterk concept, een soepele uitvoering en nette afhandeling creëren we de meest verrassende ervaringen.

 

Een ‘brand event’ als marketingmiddel

Wilt u uw netwerk uitbreiden, bestaande samenwerkingen onderhouden of een product of dienst promoten onder uw klanten? Een evenement moet verrassend én effectief zijn. Graag zorgen we voor:

  • Aansluiting van het concept bij uw merkidentiteit en -positionering
  • Visuele herkenbaarheid van uw merk en imago op het evenement zelf
  • Succesvolle merk- en productlanceringen door creatieve en opvallende oplossingen

Daarmee komt het gesprek op gang, wordt de media geprikkeld, worden uw klanten verrast en ontstaan er sterke verbindingen tussen uw bedrijf/organisatie en uw doelgroep. Met een goed doordachte “brand event” wordt de naamsbekendheid van bedrijf, merk of product vergroot. En dat kan in verschillende vormen, bijvoorbeeld met een opvallende product lancering, live promo acties of via een relatie-evenement op uw eigen terrein.

 

Waarom een event op maat

U weet waar u over een aantal jaar wilt staan met uw bedrijf of organisatie, u heeft doelen gesteld. Het is belangrijk dat iedere stap die u zet hieraan bijdraagt. Graag zetten wij deze input om in een op maat gemaakt evenement. We zorgen er daarmee voor dat deze vorm van live communicatie impact maakt. En uw evenement maakt pas impact als het naadloos aansluit bij uw ambities, identiteit en imago. Dát bedoelen we, als we het hebben over een brand event op maat.

Een samenwerking met Vier begint altijd met een kennismaking. Wij weten graag wie u bent, wat u doet en wat u voor ogen heeft. Dan volgt vanzelf het eerste goede idee en nemen wij u mee in het verdere proces.

Wij leren u graag kennen, u ons ook? Wij helpen u graag met het organiseren van uw product lancering, promotie-, netwerk- of relatie evenement. Neem gerust contact met ons op

© Vier Organiseert 2024