Merk & identiteit tot leven brengen!

Om gezien te worden, moet je zichtbaar zijn. Vier organiseert evenementen waarbij jouw bedrijf, merk of product centraal staat. Waar jij de verbinding vindt met jouw doelgroep en waar waardevolle relaties ontstaan.

Onze werkwijze draait om ontzorgen. Hierbij hoef je niet na te denken over het draaiboek, de locatie, leveranciers of styling. Wij regelen deze zaken voor jou, of schakelen ons netwerk in. Met een sterk concept, een soepele uitvoering en nette afhandeling creëren we de meest verrassende ervaringen.

Een ‘brand event’ als marketingmiddel

Wil jij je netwerk uitbreiden, bestaande samenwerkingen onderhouden of een product of dienst promoten onder jouw klanten? Een evenement moet verrassend én effectief zijn. Graag zorgen we voor:

  • Aansluiting van het concept bij jouw merkidentiteit en -positionering
  • Visuele herkenbaarheid van jouw merk en imago op het evenement zelf
  • Succesvolle merk- en productlanceringen door creatieve en opvallende oplossingen

Daarmee komt het gesprek op gang, wordt de media geprikkeld, worden jouw klanten verrast en ontstaan er sterke verbindingen tussen jouw bedrijf/organisatie en je doelgroep. Met een goed doordacht “brand event” wordt de naamsbekendheid van jouw bedrijf, merk of product vergroot. En dat kan in verschillende vormen, bijvoorbeeld met een opvallende product lancering, live promo acties of via een relatie-evenement op uw eigen terrein.

Waarom een event op maat?

Jij weet waar je over een aantal jaar wilt staan met jouw bedrijf of organisatie, je hebt doelen gesteld. Het is belangrijk dat iedere stap die je zet hieraan bijdraagt. Graag zetten wij deze input om in een op maat gemaakt evenement. We zorgen er daarmee voor dat deze vorm van live communicatie impact maakt. En jouw evenement maakt pas impact als het naadloos aansluit bij jouw ambities, identiteit en imago. Dát bedoelen we, als we het hebben over een brand event op maat.

Een samenwerking met Vier begint altijd met een kennismaking. Wij weten graag wie je bent, wat je doet en wat je voor ogen hebt. Dan volgt vanzelf het eerste goede idee en nemen wij je mee in het verdere proces.

Wij leren je graag kennen, jij ons ook? Wij helpen jou met het organiseren van jouw product lancering, promotie-, netwerk- of relatie evenement. Neem gerust contact met ons op

© Vier Organiseert 2024