Corona-proof bijeenkomst organiseren

 

Inloopbijeenkomsten, personeelsfeesten, openingsfeesten, open dagen… Met de corona maatregelen gaat alles anders. De voorwaarden zijn sinds juni 2020 verschillende keren gewijzigd. Voor een actueel overzicht, kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid of ons natuurlijk even bellen voor meer informatie! 

Hoe vertaalt zich dat naar de praktijk?

Om een beeld te geven van een fictieve bijeenkomst, heeft Vier deze 3D visualisatie laten ontwikkelen. Voor deze bijeenkomst wordt er bijvoorbeeld extra aandacht besteed aan:

  • Persoonlijke ontvangst met registratie;
  • Desinfectiezuil voor de handen bij de entree;
  • Voldoende oppervlak per persoon;
  • Voldoende ruimte tussen de stoelen en tafels;
  • Looproutes (o.a. langs de bar);

Een dergelijke bijeenkomst kan op locatie georganiseerd worden, bijvoorbeeld in een gedeeltelijk open tent. De gehele opzet is dus flexibel! Op deze manier kan er gewerkt worden met meerdere shifts, een ruime opzet qua meubilair (met inachtneming van de 1,5m afstand) en een flexibele indeling (indeling afhankelijk van het programma).

In deze 3D visualisatie hebben we uiteraard ook gezorgd voor de nodige sfeer elementen. Zo kan met groen aankleding ook gelijk looproute gecreëerd worden.

Ook in real life zorgen we ervoor dat het geheel er verzorgd en sfeervol uitziet! Met eventueel een op maat gemaakte 3D visualisatie en moodboard krijg je vooraf inzicht in de uiteindelijke inrichting en sfeer.

© Vier Organiseert 2024