Naar buiten!

Personeelsfeesten, openingen, open dagen… veel feesten en evenementen krijgen extra sfeer als deze op een buitenlocatie plaatsvinden.

Maar als het regent dan? Juist dan kan een feest of evenement extra sfeervol zijn als het buiten gehouden wordt. Mits er uiteraard gezorgd wordt voor voldoende overkapping en goede paden richting de overkapping, zodat gasten geen natte voeten krijgen! In het geval van een bui kunnen de gasten droog staan.

Er zijn veel verschillende soorten tenten te huur, van knusse tipi tenten tot volledig transparante serre tenten. Vooral bij de transparantere tenten blijft het buitengevoel behouden. Voor elke stijl is er wel een tent verkrijgbaar en dat maakt het juist zo leuk om een feest buiten te organiseren. Het geeft veel vrijheid als het gaat om het realiseren van sfeer. En het programma kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Het plannen van een evenement begint vaak bij het zoeken van de geschikte locatie. Soms ligt de locatie al vast, maar als er wel vrijheid is bij het maken van de locatie keuze, dan speelt beleving/thema een belangrijke rol. Zo kan een locatie gekozen worden vanuit de gewenste sfeer: informeel, modern, industrieel, historisch, natuurlijk, landelijk, spannend… Tegelijkertijd spelen uiteraard ook de praktische zaken een rol, zoals bereikbaarheid, vergunningen, facilitaire voorzieningen etc. Maar door een unieke locatie te kiezen, wordt het feest of evenement ook uniek. De gasten of bezoekers worden verrast en als de verdere programmering van het evenement goed in elkaar zit, dan zullen de gasten een goed gevoel overhouden aan de dag.

Op dit moment werkt Vier aan de voorbereidingen van een personeelsfeest. Hiervoor is gekozen voor een unieke locatie in het Drentsche Aa gebied. Meer hierover volgt eind mei.

© Vier Organiseert 2024